2. december 2011

Afstemning: Årets senior-præstation i dansk kajaksport 2011

Kajaksporten i fokus har nu samlet kandidater fra læserne af bloggen til afstemningen om årets bedste senior-præstation 2011.

Du kan stemme i afstemningen her frem til d. 18. december 2011 nederst på siden, hvorefter vinderen offentliggøres. Afstemningerne i de øvrige kategorier og klasser følger løbende.

OBS! Stemmer du på flere kandidater eller flere gange i hver afstemning er din stemme ugyldig.

De nominerede roere er:

Jimmy Bøjesen, Struer Kajakklub (indstillet af Cecilie Færch, Anne Nielsen og Søren Frandsen)

Henriette Engel-Hansen, Kano- og kajakklubben 361 (indstillet af Lise Gram Eriksen)

Kim Wraa, ARK, Emil Stær, Silkeborg, René Poulsen, Maribo, Kasper Bleibach, Maribo. (K4 1000 meter). Indstillet af Richardt Madsen og Søren Hyttel.

  
Det danske K4 1000 meter mandskab

Henriette Engel Hansen


Jimmy Bøjesen (th)
Læs begrundelserne for indstillingerne her:

Jimmy Bøjesen, Struer Kajakklub er indstillet af Cecilie Færch med denne begrundelse:

Han har udviklet sig meget i løbet af året og har opnået super gode præstationer. Hans præstationer ved VM skal især nævnes, med en VM bronze og 9. plads i K1 200 m, og han har dermed også vundet en nationsplads ved OL 2012!

Kim Wraa, ARK, Emil Stær, Silkeborg, Rene Poulsen, Maribo, Kasper Bleiebach, Maribo er indstillet af Richardt Madsen med denne begrundelse:

Danmarks herrer k4 sprinthold. OL-kvalificering!!!

Jimmy Bøjesen, Struer Kajakklub er indstillet af Søren Frandsen med denne begrundelse:

Jimmy Bøjesen har i sin første seniorsæson i enerkajakken pløjet sig ind i verdenseliten i K1 200 meter. Finaleplaceringer i samtlige internationale løb og ikke mindst en kvalifikation til OL i London taler sit eget tydelige sprog.

Som udenforstående er det fantastisk at se, hvordan Jimmy har udviklet sig i kajakken, siden han begyndte for få år siden. Samtidig er han en god ambassadør for sporten - ikke mindst i Struer, for hvis kajakklub han stadig stiller op. Hvis Jimmy Bøjesen kan holde motivation og fremgangen, er jeg sikker på, at Danmark inden for få år får sin første verdensmester på sprintdistancen... "

Henriette Engel Hansen, Kano- og kajakklubben 361 er indstillet af Lise Gram Eriksen med denne begrundelse:

Henriette Engel-Hansen for hendes kvalificering til OL 2012 i K1.

Kim Wraa, ARK, Emil Stær, Silkeborg, Rene Poulsen, Maribo, Kasper Bleiebach, Maribo er indstillet af Søren Hyttel med denne begrundelse:

Synes klart at vores at vores K4 gjorde det bedst. Man gjorde det Danmark skulle have gjort i mange år, at sætte en god K4, og lad dem få chancen til at vise de kunne det. Tillykke med OL billetterne, vi glæder os til at se jer ro til OL.

Jimmy Bøjesen, Struer Kajakklub er indstillet af Anne Nielsen med følgende begrundelse:

Navnet siger vel sig selv, alle ved hvorfor. Han er bare for sej. Han har vist alle, at alt kan lade sig gøre!