9. august 2012

Ingen danske medaljer til firerkajakken eller Henriette Engel Hansen

Det blev ikke til nye danske OL-medaljer, da de danske kajakroere her i formiddag dag var i aktion på Eton Dorney.

Den danske firerkajak blev nummer fem i OL-finalen, og det resultat var René Poulsen tilfreds med, selv om det ikke blev medalje.

- Vi kæmper hele vejen, og det er småting, der skiller os fra at vinde faktisk, så det synes jeg godt, at vi kan være bekendt, sagde René Poulsen til TV2 efter løbet.

Emil Stær skriver på sin Facebookside, at han her kort tid efter løbet sidder tilbage med lidt blandede følelser efter 5. pladsen i firerkajakken. Men han sender en stor tak til alle, der har bakket op om ham og firerkajakken.

- Det var et klasseløb, og under 1/2 sekund fra sølvmedaljerne, så det er en verdensklassepræstation, sagde medkommenator hos TV2 Adam Spliid om den danske firerkajaks præstation i OL-finalen.

- Det er svært, når man hun har roet sammen i et år at skulle levere på det her niveau. De har fået meget ud af det år, de har roet sammen, sagde Adam Spliid.

René Holten Poulsen sagde også til TV2 efter finaleløbet, at det var lidt trist, at samarbejdet med Kim Wraae nu ser ud til at skulle slutte, da alt tyder på, at Kim nu lægger pagajen på hylden efter OL.

- Vi ville selvfølgelig godt alle have været på podiet, sagde Kim Wraae selv til TV2 efter løbet.

I enerkajakken over 500 meter blev det idag også til en 7. plads for Henriette Engel Hansen, der på forhånd havde meldt ud, at OL-finale kvalifikationen var af stor betydning for hende.

- Det er øv, men kun to pladser fra min mål, sagde Henriette Engel Hansen om dagens OL-finale. Så slemt er det så heller ikke, men indrømmede også at hun havde været lidt anspændt under løbet.

- Det er lidt frustrerende, at jeg tidligere har slået dem alle sammen, bortset fra ungareren. Men idag var ikke min dag, sagde hun.

I morgen ror danskeren også 200 meter ved OL, men det løb betragter hun som et ekstra løb.

- Det er ikke min distance, men havde der været 1000 meter på programmet, så havde det været noget andet, sagde Henriette med et glimt i øjet.

Også Kasper Bleibach skal snart i aktion i enerkajak over 200 meter ved OL.