27. august 2012

DKF’s sportschef Mikkel von Seelen tilbage til svømning


Mikkel von Seelen skifter nu tilbage til svømning.
Dansk Svømmeunion har ansat Mikkel von Seelen som ny sportschef, oplyser DKF idag i en pressemeddelelse. Det er store sko der skal fyldes efter Lars Sørensen´s, succesfulde tid som sportschef i Svømmeunionen . Det er et cadeau til Mikkel og til DKF’s elitearbejde, skriver DKF desuden i pressemeddelelsen.

- Det er naturligvis et ubelejligt tidspunkt, da planerne for den næste olympiade skal udarbejdes nu. Men på et andet tidspunkt, ville det være før en træningslejr, et World Cup eller et VM - så noget godt tidspunkt findes ikke, siger DKF´s formand Ole Tikjøb.

- Dette giver os mulighed for, på strategisk plan at udarbejde masterplan for eliten, og så lade en ny sportschef stå for implementeringen. Det kan faktisk vise sig at være en relativ ideel måde, når der skal skiftes sportschef, udtaler Ole Tikjøb.

- Vi skylder Mikkel en tak for en stor og 100% dedikeret indsats, han har medvirket til at give vores elitearbejde kant og styrke gennem de sidste 3 år, siger forbundsformanden.

- Det har været en spændende og lærerig tid i DKF, og det er ikke uden et vist vemod jeg nu skifter forbund. Svømning er dog min sport, og jobbet er mit drømmejob så muligheden skal forfølges, siger Mikkel von Seelen.

Mikkel von Seelen skifter job 1. oktober 2012.