9. august 2012

Henriette Engel Hansen: Jeg vil det så meget!

Henriette Engel Hansen er klar til OL-fianlen idag. Foto: Jens Thybo.

Danmark har indtil nu hentet ni OL-medaljer, men det kan blive til flere, når kajakroerne idag er med i to finaler på Eton Dorney ved OL- i London.

- Jeg vil det så meget, og jeg har sat alt til side de sidste 3 år, fortæller Henriette Engel Hansen til TV2 inden OL-finalen over 500 meter idag. Når det nu lykkes at komme i finalen er så fedt, siger hun,

- De fleste finaler bliver afgjort indenfor et sekund. Det bliver hårdt, og så fedt, siger Henriette Engel Hansen. Nu kan alt ske, siger Henriette Engel Hansen til TV2.

Også TV2´s medkommentator Adam Spliid vurderer, at Henriette Engel Hansen går efter et godt resultat.

- Hun er lettet over at komme i finalen, men hun har også været i finalerne så mange gange. Det her er en chance for at lave et stort resultat til et stort mesterskab. Hun vil ihvert fald i top fem, og når hun er deroppe, så kan hun lige så godt tage en medalje, mener Adam Spliid.

- Det hele bliver afgjort på 10-dele eller 100-dele til sidst, så det er vigtigt, at holde sig til sin raceplan, selv om der er nogen andre, der lægger hurtigt ud, siger Adam Spliid, der selv er tidligere landsholdsroer i kajak.

- Når du er i finalen, så kan alt ske, vurderer Adam Spliid inden Henriettes OL-finale.