26. januar 2012

Kajak: Find de bedste steder i verden at tage på træningslejr!

I Sverige har man igennem mere end 30 år måske lidt pudsigt for os danskere haft Danmark på listen over de mest populære steder at tage på træningslejr - ihvertfald for de svenske ungdomsroere...

Men som herhjemme er de allermest populære steder naturligvis under de varmere himmelstrøg.

Nu er der så blevet udarbejdet et svensk "verdenskort" over de allerbedste steder at tage på træningslejr rundt om i verden, og hvert sted er bedømt ud fra dets forskellige minusser og plusser.

Se det svenske kajak-verdenskort her:

Klik på billedet og læs mere om, hvor de allerbedste svenske kajakroere tager afsted på træningslejr.
Kilde: http://www.padling.nu/

"Kajaksporten i fokus" følger nu trop med det danske "kajakverdenskort", der udgives her på bloggen i februar, og du kan her være med til at komme med dine bedømmelser til kortet.



Måske har du været på kraftcenter- eller klubtræningslejr i f.eks. Tyn, Sabaudia, Cannes, Florida, Györ, Racice, Sevilla eller på træningslejr et helt andet sted i verden.

Uanset hvor du har været henne, så kan du nu være med og lave det danske verdenskort over de allerbedste kajaksteder at træne i verden (eller for de fleste vedkommende måske blot Europa).

Restauranter giver man jo kokkehuer, og på det danske "kajakverdenskort" vil vi naturligvis uddele pagajer (lig med stjerner) i vores bedømmelse.

Du kan være med til at bedømme de forskellige kajaktræningssteder i skemaet herunder.

Du er meget velkommen til at indsende flere gange, f.eks. hvis du har været på træningslejr flere steder. Kom med dine bedømmelser senest d. 5. februar 2012.

Og så rigtig god læselyst, når kajakkortet offentliggøres her på bloggen i løbet af februar!