8. marts 2012

Kajak: Landsholdet kører hårdt på i Florida


Lasse Nielsen og Kasper Bleibach. Foto: DKF


Der bliver gået til den på kanalen i Indian Harbour Beach. Foto: DKF

De danske landsholdsroere på elitecentret er kommet godt fra start på 6-ugers træningslejren i Indian Harbour Beach i Florida. 12 roere er afsted, og udover hele elitecentret er også Martin Larsen, William Axelsen og Mads Kernn med i Florida.

- De første par dage bruges altid som en form for tilvænning, men vi har siden mandag kørt hårdt på, fortæller Casper Nielsen fra USA.

- Vi har stadig stor fokus på vægttræning, så vi har vægttrænet mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Den første uge har vi 17 pas  med 4 gange vægt, 12 gange ro og 1 gang fodbold, fortæller han.

- Vi forbereder os ikke anderledes end vi plejer, men der kommer en del flere K2-pas på programmet og en del mere sprint senere, siger Casper Nielsen om sit eget program.

Også Henriette Engel Hansen er glad for at være på tilbage på træningslejr i Indian Harbour Beach, og er kommet godt igang i opstarten af træningslejren.

- Jeg har trænet lidt alene her i starten. Det er mystisk at være på vandet igen efter en måned ude af båden, så jeg skal lige finde mig selv i båden igen, siger hun.

- Men jeg håber, at det går hurtigt i den rigtige retning. De andre piger har været her siden midten af januar, så de har ikke ligefrem tilvendingsproblemer til båden, fortæller hun på sin hjemmeside.

Henriette Engel Hansen træner som tidligere år i en international gruppe med andre kvindelige landsholdsroere.