6. marts 2012

Kraftcenter Vejle på træningslejr i Spanien

Roere fra Kraftcenter Vejle og Vejle Idrætsefterskole er netop nu på træningslejr i spanske L'estany De Banyoles, der er en naturlig sø i Catalonien. Søen dannede iøvrigt udgangspunkt for OL i roning i 1992.

- Vi bor inde midt i Banyoles på et slags hostel. Der er 10-15 min gang med til kajakcenteret, hvor vi lejer både, som er af helt i orden kvalitet, fortæller Anne Nielsen.

- Det er super professionelt hernede og der er styr på tingene. Vi har vægttræningsfaciliteter. Vejret er godt træningsvejr med solskin, lidt koldt om morgenen, men ingen blæst og vi har kun haft en enkelt lille byge. Vi træner en del spintbetonet hernede, og det er oplagt med de 2000 meter baner, vi har at boltre os på, fortæller hun.

- Vi træner 3 gange om dagen - 2 gange roning og 1 gange enten løb eller vægttræning. Der er en del tyskere hernede både A og B-landshold. Derudover er der russiske kanoroere, og i starten var der et fransk hold hernede, fortæller Anne Nielsen.

På billedet ses Anne Nielsen, Nicolai Mørcke, Jonas Hardlei, Rasmus Møller Jørgensen og Mads Wedel Rasmussen klar til et nyt træningspas.

Det er Vejle Idrætsefterskole, der er tovholder på træningslejren i det spanske.

Så er roerne klar til endnu et pas. Foto: Anne Nielsen.