9. januar 2013

Individuelle trænere til René Poulsen og Henriette E. Hansen på vej

René Poulsen. PR-foto fra Red Bull.

Dansk Kano og Kajak Forbund arbejder på at skabe individuelle trænerløsninger i 2013 for både René  Holten Poulsen og Henriette E. Hansen, erfarer Kajaksporten i fokus. 

Sportschef Bo Vestergaard har møder med de to roere de næste dage, og først herefter kan han fortælle,  hvordan trænerbemandingen bliver.

Så vidt Kajaksporten i fokus fra anden kilde erfarer, skulle der dog være tale om den samme personlige træner til både Rene Holten Poulsen og Henriette Engel Hansen.

René Poulsen var for nylig på besøg hos Red Bulls internationale "Diagnostics & Training Center" (DTC), der ligger i Thalgau, Østrig. DTC er skabt specifikt til at teste, undersøge og forbedre Red Bull-atleters præstationer. Her står et team af trænere, fysioterapeuter og psykologer klar til at tilbyde deres viden og ekspertise til internationale topatleter.

Kajaksporten i fokus har uden held forsøgt at få en kommentar fra Red Bulls danske kommunikationsansvarlige om Red Bull´s testcenter og støtte til René Holten Poulsen i forhold til den hjælp Team Danmark yder.

Fotos fra Red Bulls tests i Østrig kan iøvrigt ses her.