22. februar 2012

Vallensbæk Kraftcenter træner igennem i Portugal

Foto: Jacob Arbøl
Vallensbæk Kraftcenter er lige nu på en 11-dages træningslejr med de ældste senior- og U18-roere.

Ti roere er afsted på turen sammen med trænerne Christian Grau og Kasper Bro Madsen. Ledere er Lone og Niels Bro Madsen og træningsstedet er Aguieira Lake Resort i Portugal.

- Vi har siden ankomsten haft høj sol, vindstille stort set alle dage, 16-20 grader om dagen og 0-2 grader om natten. Indkvarteringen er i formidable luksuslejligheder i flere plan, fortæller Lone Bro Madsen.

Vægttræning og indendørs pool er til rådighed, og så lige det vigtigste 85 km fantastisk rovand. Alt klappet og klart fra dag 1, fortæller Lone Bro Madsen 

- Der bliver trænet igennem og gået til stålet, så Christian er rigtig tilfreds. Nu efter 6 pas er ca. 130 km tilbagelagt på Aguieira Dam, siger hun. 


- Det vrimler med landshold, men stedet er så stort, at det aldrig bliver overfyldt. Efter 6 uger med is på vandet hjemme var det dejligt at mærke vand under pagajen igen, og med en hel uge tilbage med forudsagt sol og mere varme er vi rigtig godt tilfredse, fortæller Lone Bro Madsen.

Om præcis en måned tager vi så 3 uger til Florida med KC Vallensbæk, her er dog lidt flere med idet også flere af KC’ets U16 roere tager med, fortæller hun fra det portugisiske kajakparadis.

Deltagerne i Vallensbæk kraftcenters træningslejr er:

U23/U21
Jonas Bro Madsen
Zofia Nielsen,
Lisa Rørhauge

U18
Lasse Bro Madsen
Jacob Arbøl
Tobias Lundager
Lotte Nielsen
Simon Hvam, Pagaj
Andreas Tønnesen, Pagaj
Kasper Henriksen, Marselisborg.