25. oktober 2010

Henriette Engel Hansen overvejer VM marathon i 2011



Henriette Engel Hansen satser i 2011 igen på VM-marathon. Foto: Jens Thybo.

  Efter tre vundne verdensmesterskaber i toerkajak på marathondistancen i 2007, 2008 og 2009 var Henriette Engel Hansen fra Kano- og kajakklubben 361 ikke til start ved dette års VM marathon i Spanien.

De danske farver var på kvindesiden i stedet repræsenteret med Birgit Pontoppidan og Jeanette Løvborg, der med en fornem indsats vandt VM-sølv til Danmark.

I den oprindelige sæsonplan for 2010 var VM marathon med som en af Henriette Engel Hansens planlagte stævner, men hendes toermakker Anne Lolk fra Gladsaxe er nu stoppet med at ro kajak på eliteplan og er skiftet over til rosporten, hvor hun nu jagter en OL-billet i dobbeltsculler med Juliane Elander Rasmussen.

Henriette Engel Hansen skriver i sin blog, at det både har været mystisk ikke at ro VM marathon, men også godt for hende at komme lidt væk og lave noget andet end kajak hele tiden.

Samtidig melder Henriette Engel Hansen ud, at hun tror, at hun igen ror VM marathon i 2011. Derudover vil 361-roeren næste år også kæmpe om en mulig OL-billet på sprinterdistancerne til det kommende OL i London.