30. december 2012

KCG: Tak til det perfekte trænerteam


En lille æra i Kraftcenter Gladsaxe historie blev af rundet søndag d. 30 december, med en vægttest, og derefter en hyggelig eftermiddag, hvor der blev sagt pænt farvel til Jarl Pors Jakobsen og Knud Kragh.

De to trænere har henholdsvis de sidste 4 og 3 år har stået for den daglige træning på KCG.
- Vi må jo sige, at det er et populært trænerteam, som desværre har valgt at sige stop, siger KCG styregruppen.

De herrer har altid været vellidte og respekteret blandt roerne på KCG. Motivation har været nøgleordet i deres trænergerning. Via det har de altid være klar til at guide de aktive på rette vej, ja sågar lektiehjælp har den stået på i årene, der er gået.
De har flyttet KCG til et meget højt niveau inden for kano og kajaksporten, hvilket sæsonen 2012 er et bevis for.

Sprint mesterskaber

EM
Ida Willumsens Em sølv-medalje til U18 EM i Portugal  sammen med sine holdkammerater på den olympiske prestigedisciplin 500m firekajak.

Til selvsamme EM formåede Mads Kerrn at vise sit internationale niveau ved at erobre 6. pladsen på distancen 500m enerkajak i U23 klassen.
Endvidere lykkedes det Solveig Schmidt, Emma Broberg og William Axelsen at blive udtaget til U23 EM. Disse viste stort format ved at kvalificere sig til finalerne i deres respektive løb, og derved være blandt de 9 bedste i Europa.

NM
De nordiske mesterskaber var endnu engang stor succes for KCG. Med 7 udtagede roere, udgjorde KCG en god andel af de respektive landshold, og de formåede nærmest at henvise samtlige modstanderne til sekundære placeringer.

Med utallige nordiske mesterskaber i hus, vendte roerne glade tilbage til Danmark.

DM
Sprint: 18 guld, 21 sølv og 16 bronze marathon: 1 guld og 2 bronze

VM Marathon
Ida Willumsen og Emilie Rosenkilde formåede at lave årets bedste kajakmæssige marathonresultat, ved at afvise næsten alle modstandere. Den imponerende duo formåede at krydse målstregen som nr. 2 i toerkajak for U18.

Kåringer

Et par kåringer fik de 2 trænere delt ud på denne sidste dag:

Emma Broberg: Årets kameraet 2012.
Ida Vilumsen: Årets præstation

Caroline Mogensen: Årets dårligste undskyldnig for ikke at komme til træning.

- KCG ønsker Jarl, held og lykke med studiet, som fremover skal fylde hverdagen, samt surferlivet ved de danske kyster, du er og vil altid være velkommen til træningen i KCG.
Vi vil ønske Knud held og lykke med den kommende familieforøgelse, og livet som farmand. Og med den opdragelseseffekt du har haft på de aktive, så kan det kun gå godt.

Og du vil selvfølgelig også altid være velkommen på KCG, især på vinterløbeturene.

Tak for et fantastisk samarbejde, lyder det fra de aktive samt styregruppen.
Til at følge op og videreføre Knud og Jarls arbejde vil trænerteamet bestå af Kim Wraee og Esben Østergaard, som har været en del af trænerteamet i 2012.

I KCG ser vi frem til at arbejde sammen med dette nye trænerteam, som kommer med en kæmpe erfaring fra de internationale robaner. En erfaring som de aktive vil få meget glæde af, og forhåbentligt vil flytte deres niveau endnu et step op i deres karriere.



Knud Kragh. Foto: KCG


Jarl Pors Jakobsen. Foto: KCG