19. marts 2013

Ny bestyrelse i Dansk Kano og Kajak Forbund

Peter Nyegaard Jensen er ny
næstformand i DKF.

I weekenden har 36 af landets 155 kajakklubber været samlet på Hotel Scandic i Silkeborg til Dansk Kano og Kajak Forbunds årsmøde.

DKF´s formand Ole Tikjøb kunne lørdag byde velkommen til en dag der primært var i netværkets, uddannelsens og inspirationens tegn.

På den lørdagens temadag gennemførtes en række workshops med emner som bl.a.: ”Vejen til guldet”, “Fremtidens frivillige foreningsliv i idrætten”, ”De knap så førlige”, ”Sikker sejlads - Sikkerhed og ansvar på vandet” m.v.

Søndag blev årsmødet med valg til DKF´s bestyrelse gennemført.

Efter kampvalg overlader Vibeke Preisler posten som næstformand til Silkeborg Kajakklubs Peter Nyegaard Jensen (51).

Peter Nyegaard Jensen var i midten af firserne ofte på det danske kajaklandshold – primært på maratondistancen.

Han har i Silkeborg stået i spidsen for en kajakklub der har præsenteret usædvanligt flotte sportslige resultater. I 2012 blev ikke mindre end 26 af klubbens medlemmer danske, nordiske og europamestre. Ved Årsmødet fik Silkeborg Kajakklub da også overrakt pokaler for klubben med størst medaljehøst ved DM i sprint, flest medaljer ved DM i maraton, klubben med flest deltagende unge ved DM samt pokalen for årets bedste stævne, Silkeborg Regatta.

Til posten som 2. Næstformand var der nyvalg til Pia Gulstad. Pia Gulstad er formand i Kajakklubben Esrum Sø. Pia Gulsted har roet på motionsplan - først i Gilleleje og siden i Esrum.

Der var genvalg til bestyrelsesmedlem ansvarlig for motion og konkurrence, Lau Larsen.

Til posten som bestyrelsesmedlem med ansvar for Klub, Facilitet & Miljø var der nyvalg til Kandidat til Bestyrelsesmedlem ansvarlig for Klub, Facilitet & Miljø Peter Engel (49).

Peter Engel´s vej til bestyrelsesposten gik via forbundets instruktøruddannelse, formandsposten i Kano- og kajakklubben Nord og miljøarbejde ved World Cup på Bagsværd Sø sidste sommer.

DKF´s nye bestyrelse for de godt 20.000 danske kano og kajakroerer består efter valget af:
• Formand, Ole Tikjøb
• Næstformand, Peter Nyegaard Jensen
• 2. næstformand, Pia Gulstad
• Landshold & elite, Jan Darfelt
• Udvikling og aktivitet, Peter Unold
• Motion og konkurrence, Lau Larsen.
• Klub, Facilitet & Miljø, Peter Engel