19. oktober 2012

Landstræner vil ikke kommentere på omstruktureringer af elitecentret

Lasse Bro Madsen fra Vallensbæk har takket nej til optagelse på elitecentret pt.

Elitecentret er kommet godt i gang med træningen igen efter OL, fortæller landstræner Martin Hald til Kajaksporten i fokus.

- Angående de igangværende omstruktureringer af elitecentret og forhandlingerne med Team Danmark kan jeg dog ikke kommentere på nuværende tidspunkt. Når de interne processer er færdige, melder vi vores plan ud samlet. At afsløre brudstykker forvirrer bare mere end det gavner, fortæller Martin Hald.

- De samme roere som sidste sæson opnår fuld støtte, men Kim Wraae og Nikolaj Dagnæs er stoppet, fortæller landstræneren. 35-årige Kim Wraae har efter OL lagt pagajen på hylden, men også den noget yngre 23-årige Nikolaj Dagnæs er stoppet på centret.

I oktober måned blev den meget talentfulde 18-årige Lasse Bro Madsen fra Vallensbæk tilbudt fuld optagelse på elitecentret i Bagsværd, men takkede nej af flere årsager. Vallensbæk-roeren går stadig i 3. G og mangler 4. G på Ishøj Gymnasium og kunne ikke se sig selv flytte til Bagsværd og skifte gymnasium. Han er også godt tilfreds med sit træningsmiljø hjemme i Vallensbæk.

Samtidig med omstruktureringerne er DKF også pt. i gang med at ansætte en ny sportschef.