20. maj 2012

Landstræner Martin Hald: Der er stadig flere procent at hente hos alle mandskaberne!


Henriette Engel Hansen hev en flot World Cup sejr
hjem i Poznan. Foto: Das Büro.
Det blev til en fantastisk sæsonåbning, der bød på to guld og en bronzemedalje i olympiske discipliner med den samlede verdenselite til start.

Lørdag vandt Rene Poulsen guld i enerkajak over 1000 meter, mens Henriette Engel Hansen vandt guld i damernes enerkajak over 500 meter. Bronzemedaljen blev sikret i firerkajak over 1000 meter.

 - Jeg er imponeret over roerne på det danske landshold. Deres indstilling, støtte til hinanden og hele ånden i truppen er fantastisk under stævner, og det er med til at løfte os alle de sidste 2% op, fortæller Martin Hald.

 - Målet har været at lave nogle gode løb her i Poznan på en god grundform, og få erfaring i K4'eren. Men der er stadig flere procent at hente hos alle mandskaberne, siger Martin Hald.

 - Vi har lagt en plan frem imod OL i august. Det er det, der tæller i år. Så dette stævne bekræfter os i, at vi arbejder i den rigtige retning, siger landstræneren.

 Allerede i den kommende weekend skal det danske landshold følge op på weekendens gode resultater ved World Cup-konkurrencen i Duisburg i Tyskland.