19. september 2011

René Olsen forbereder sig grundigt til VM marathon i Singapore



Det ligger ikke fjernt for Maribos René Olsen at være ret så grundig i sine forberedelser til de store internationale stævner. Næste store opgave er VM Marathon i Singapore, og heller ikke denne gang har René Olsen tænkt sig at overlade meget til tilfældighederne.

Selvom mesterkaberne først afvikles om lidt over en måned, vil træningen i resten af perioden foregå i udlandet. Derfor er han netop taget til England for at træne sammen med bl.a. Ben Brown op til VM.

Selv om det altså her er marathonverdensmesteren i enerkajak, der er tale om, og dermed også en af de store konkurrenter til VM marathon i Singapore, så udelukker det ikke et dansk engelsk træningssamarbejde op til mesterskaberne.

Med fuld egenbetaling til VM marathon i Singapore fra Dansk Kano og Kajak Forbunds side, har Maribo Kajakklub lagt kræfter i at skaffe lokal sponsorstøtte for turen til René Olsen.

Også til klubkammeraten Sofie Aastrand Jørgensen får VM betalt af sponsorstøtte. Hun stiller til VM op i enerkajak i U23-klassen og i toerkajak med Birgit Pontoppidan fra Gladsaxe i seniorklassen.

VM marathon afvikles i dagene 21. - 23. oktober 2011.