31. oktober 2011

Ny udbryderklub i Vejle dannet


Der er for nylig dannet en ny kajakklub ”Kano og Kajakklubben Vejle Å”, fremgår det af Vejle Kajakklubs hjemmeside og de lokale aviser i denne uge. Den nye klub i Vejle vil bl.a. satse på elitetræning for unge.

Klubben har allerede fået egen hjemmeside, der kan ses her.

Formanden for den nye klub er Jorge Raul Alvarez, næstformand Christian Lyngsø Alvarez, kasserer Anders Krintel, og så er der to menige bestyrelsesmedlemmer Søren Manscher og Michael Fjeldvig.

Den nye Vejle Å Kajakklub har haft stiftende generalforsamling og er godkendt af folkeoplysningsudvalget, men klubben har pt. ingen lokaler og håber på en snarlig løsning.

Af Vejle Kajakklubs hjemmeside fremgår det, at bestyrelsen som sådan ikke er bange for konkurrence, men betegner dog den nye klub som en udbryderklub og føler sig dolket.

Med i den nye klub er Anders Krintel, der er kendt som skribent på DKF´s blad Magasinet Kano & Kajak og Michael Fjeldvig, der de seneste 3 år har været ungdomslandstræner.

Vejle Kajakklub er en af forbundets kraftcenterklubber. Stifterne af den nye klub mener, at der rigeligt er plads til to klubber i Vejle.

Læs mere om striden og den nye klub her:

http://www.vejlekajakklub.dk/downloads/282.pdf

http://www.wix.com/kkvaa0/kkvaa#!nyheder/stackercoverflowalbum2=1

http://www.wix.com/kkvaa0/kkvaa#!nyheder/stackercoverflowalbum2=2